Medya ve Sinema-TV

Netflix, Dota: Dragon’s Blood'un devamına karar verdi

Valve ve Netflix ortaklığında yürütülen projeyi çerçevesinde popüler oyundan uyarlanan Dota: Dragon’s Blood dizisinin ikinci sezonu çekilecek.

Netflix, Dota: Dragon’s Bloodun devamına karar verdi

Popüler bilgisayar oyunlarından uyarlanan dizi ve filmler başarılı olmayı sürdürüyor.  Aynı adlı oyundan Netflix için çekilen Dota: Dragon’s Blood (DOTA: Ejder Kanı) animasyon dizisinin ilk sekiz bölümü izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. 

Netflix yöneticileri, Dota: Dragon’s Blood dizisinin ikinci sezonun çekimi için de onay verdi.   Karar, Dota’nın resmi Twitter hesabında yapılan açıklama il duyuruldu, “İkinci kitap geliyor. Dota: Dragon’s Blood dizisinin ikinci sezonu, yapım aşamasındadır.” açıklamasını yaptı. Ancak Valve henüz yapım aşamasından olan sezonla ilgili başka bir bilgi paylaşmadı.

Valve ve Netflix tarafından yaratılan dizinin yapımcılığını, en çok Thor ve X-Men: First Class’taki çalışmaları ile tanınan Ashley Miller üstleniyor. Proje, The Legend of Korra, Young Justice: Outsiders ve Netflix orijinal dizisi olan Voltron: Legendary Defender gibi yapımlar ile tanıdığımız Güney Koreli bir animasyon stüdyosu olan Studio MIR tarafından çekiliyor.

Dizi, aklı bir karış havada olan ejderha şövalyesi Davion’un maceralarını anlatıyor. Davion, ölümcül bir iblisi durdurmak için ejderha gücünü kullanmak zorundadır ve yol boyunca pek çok zorlukla karşılaşır. Bu macerada ona Mirana ve Marcieşlik ediyor.

Yorumlar